Mobile Entertainment

Konceptet kallat ”Mobile Entertainment” syftar till att ge användaren av mobila handenheter tillgång till innovativa och roliga spel. Tanken är att i så hög grad som möjligt tillåta spel mot andra användare och på så sätt drastiskt höja underhållningsvärdet av spelandet. Utvecklingen av mobilspel sker för tillfället på flera fronter. Längst har dock arbetet kommit med Pokerspelet CellBet© Poker.

CellBet© Poker Spelet tillåter användare t.ex. på resande fot eller i väntrummet hos tandläkaren att kunna ha tillgång till det virtuella casinot. Spelaren kan mäta sin slughet och sitt sinne för taktik mot andra användare i den vanligaste formen av Poker – Texas hold’em. I dagsläget finns en spelbar alfa-version där slaget om att kliva högst på prispallen och kunna titulera sig kung i pokervärlden redan har börjat.

Fler spel är under utveckling och flera är ännu i sin vagga. Håll ögonen öppna, snart slår Tesella den mobila marknaden med häpnad. Spelandet på mobilen kommer aldrig att bli sig likt igen.